Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Rókusfalvy Fogadó-Etyek
Cím: 2091 Etyek, Alcsúti út 4.Email: info@rokusfalvyfogado.hu
Web: www.rokusfalvyfogado.huTelefon: 0620-558-4238

Bevezető

2002 október 25-én nyitottam egy vendéglőt vidéken, ahol a legegyszerűbb, de legjobb ételeket kínáljuk. A jó borral, a friss, kiváló alapanyagokkal és egy kitűnő csapattal mára sikerült elérnünk, hogy országosan ismertek és elismertek legyünk – sőt, még külföldről is érkezzenek hozzánk gasztroturisták.

Büszkék vagyunk az eredményeinkre, de tudjuk, mindennap újra meg újra bizonyítanunk kell. Ezért is fontos, hogy mindig a tökéletességre törekedjünk.

Kérem, fedezze fel ételeinket, kóstolja meg heti ajánlatunkat és különlegességeinket! Az ízletes ételek mellé nyugodtan válasszon minőségi borkínálatunkból, hiszen ha kéri, kollégáink sofőrsegélyt hívnak, vagy szállást foglalnak Önnek panziónkban.

Amennyiben a Rókusfalvy Fogadó kínálata mellett további etyeki élményekre vágyik, látogasson el az újhegyi Rókusfalvy Birtokra, ahol még több meglepetéssel és programmal várjuk!

Remélem hamarosan Önt is vendégeink között köszönthetem!


Bemutatkozás

Nyitvatartás
Hétfőtől-Szombatig 12-22 óra. Vasárnap 12-18 óra
Konyha nyitva tartása:
Hétfőtől-Szombatig 12-21.30 óra. Vasárnap 12-17.30 óra

Borkóstoló

A 4 vagy 6 boros borkóstolón autentikus környezetben (a présházban vagy a szőlőben), frissen sült házi pogácsával, szódával és finom borokkal várjuk kedves vendégeinket. Kérésre sajtból, sonkából álló kóstolótál is igényelhető. A program keretein belül a látogatók betekintést nyerhetnek boraink életébe, illetve közelebbről is megismerhetik a pincészetünk mindennapjait, valamint a borvidék múltját, jelenét és jövőjét.

Munkanapokon hívja a +36 20 938 8888-as telefonszámot, munkaidőn kívül, pedig írjon e-mailt az info@rokusfalvybirtok.hu címre, vagy foglalja le kóstolólóját itt az oldalon!

Igény esetén kedvezményes sofőrszolgálatot biztosítunk vendégeink számára.

Rendezvény

A birtokhoz tartozó fedett borterasz elhúzható oldalfalaival rugalmasan alakítható a különböző időjárási viszonyokhoz, fűthető belső terével egész évben kiváló helyszín esküvőkre,csapatépítőkre vagy nagyobb céges rendezvényekre.

A birtokhoz tartozó présházak elhelyezkedésükkel, ódon hangulatukkal és vidéki romantikájukkal tökéletes helyszínül szolgálnak kisebb családi, baráti összejövetelekhez, bográcsozáshoz, disznóvágáshoz, borkóstolóhoz.

Szállás
A Rókusfalvy Birtok új, akadálymentesített, klimatizált vendégháza az Újhegyen, festői környezetben, 3 szobával, külön fürdőszobákkal, közösségi helyiséggel, felszerelt konyhával, ingyenes internetkapcsolattal várja vendégeit.

A szobák TV-vel vannak felszerelve, a vendégház teljes területén WIFI internet elérés biztosított. Az alsó szinten lévő két szobát a közös konyha és étkező köti össze, a felső szinten lévő harmadik szobát, külön, kívülről lehet megközelíteni. A szobák 2 fős kialakításúak, a 3 szobából 2 szoba pótágyazható.

Vendégházunkat ajánljuk továbbá mindazoknak, akik szeretnének a városi létből kiszakadva, közel a fővároshoz vidéki környezetben pihenni, akár baráti társasággal elvonulva kikapcsolódni és etyeki borokat kóstolni.

Borkóstolók, családi, baráti összejövetelek, bográcsozás, csapatépítő programok akár több napon keresztül is a Rókusfalvy Birtokon!

A Rókusfalvy Fogadó a meglévő 6 standard kétágyas (francia ágyas) szoba mellett új vendégházzal bővült! A további 7 prémmium kétágyas (francia ágyas) szoba klimatizált, zuhanyzóval és nagyképernyős televízióval felszerelt. Wifi a Fogadó teljes területén elérhető. A Fogadótól 10 perces sétával megközelíthető a Rókusfalvy Birtok az Újhegyen, ahol további 3 új építésű apartmannal várjuk Vendégeinket!
Áraink:
standard szoba reggelivel: 21.900,- Ft/szoba/éj prémium szoba reggelivel: 23.900,- Ft/szoba/éj Áraink tartalmazzák az ÁFA-t és nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, mely a helyszínen fizetendő (270 Ft/fő/vendégéjszaka).
Reggeli: 9-11 óráig,korábban távozóknak hideg csomagot biztosítunk.
A szobát 15 órától lehet elfoglalni és távozáskor 11 óráig kérjük elhagyni! Háziállat nem hozható be panziónkba. Gyermekkedvezmény: 0-3 éves kor között a szállás a szülők szobájában térítésmentes. Szobáink nem pótágyazhatók.


Keresőszavak

szállás, étterem, vendéglő, vendéglátás, borkóstolás, vendégház, szállás, szállás etyek, etyek, étterem etyek, rókusfalvy fogadó, rókusfalvy birtok, birtok,bográcsozás, rendezvényszervezés, rendezvényszervezés etyek, csapatépítő programok etyek, borterasz, borterasz etyek, sofőrszolgálat, sofőrszolgálat etyek, vendéglő, vendéglő etyek,


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink