Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Villa Haka Hotel
Cím: 2091 Etyek, Magyar u. 20.Email: info@villahaka.hu
Web: www.villahaka.huTelefon: (06-20)914-5222, (06-30)933-1122
Fax: (06-22)353-607Gps: 47.44646835 , 18.74963951

Bemutatkozás

A Villa Haka 28 km-re fekszik Budapest központjától, Etyek szívében, mely páratlan lehetõség egyéni és csoportos igényes vendégek számára. Etyek borospincéi híresek országszerte. Családias jellegû kis hotelünk 1998-ban épült a helyi jellegzetes "parasztház hosszú tornáccal" stílusjegyeket követve. 2008-ban kívül/belül kisebb átalakítások történtek, hogy vendégeink még jobban érezzék magukat nálunk. A ház légköre meleg, családias így a visszatérõ és új vendégeink is élvezik, élvezhetik a vendégszeretetet, barátságos környezetet és a személyre szabott figyelmet.
A fõépületben recepció, drink bár, reggelizõ helyiség található. A szórakozni, pihenni vágyókat a másik épületegység szaunával, kültéri terasszal, darst-tal várja. A kertben biztonságos, limitált parkolási lehetõséget nyújtunk, mely részben fedett. Mind a 12 tágas légkondicionált szobánkat natúrfa bútorokkal rendeztük be. Minden szobában saját fürdõszoba van, zuhanyzóval vagy káddal, TV-vel, minibárral. Lehetõség van a faház (Chalet) bérlésére is, mely szintén légkondicionált. Internet használata a WLAN rendszerrel, saját laptoppal, telefonnal.
Csoportok részére elõre egyeztetett idõpontra grill vacsorát biztosítunk. A grill terasz bérelhetõ is vendégeink részére. A panziótól 200 m-re pizzéria található, 10 percre, kellemes melegkonyhás étterem várja vendégeinket, nagy választékkal. Igény szerint csoportokat más kellemes környékbeli éttermekbe is elviszünk kisbuszainkkal, melyek 5-10 km vonzáskörzetben vannak. (Báder Fogadó, Bicske/Mediterrán étterem, Biatorbágy).
A Pannonia Golf & Country Club csupán 10 km-re található Etyektõl. A 18 lyukú csodálatos golfpálya és szolgáltatásai mint úszás, kerékpározás, kirándulás és a kellemes étterem vendégeink rendelkezésére állnak. A Villa Haka vendégeit 10% green fee kedvezmény is megilleti.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink